Drømmer du om en KABE væg?

Hos Næsby Malerfirma er det vigtigt for os at kunne udføre en bred vifte af opgaver inden for malerfaget, og vi holder os gerne opdateret på de seneste nye tendenser inden for faget, så vi altid kan hjælpe vores kunder uanset karakteren af opgaven. KABE væg er de seneste år blevet utroligt populært, og det er en tendens, der er kommet for at blive. Hos vores maler i Odense kan vi derfor også tilbyde at udføre KABE behandling.

KABE spartel bruges i flere og flere hjem til at give væggen et råt look, der i høj grad minder om beton. KABE skal påføres ad flere omgange og herefter imprægneres med en forsegler, som er med til at gøre overfladen ekstra slidstærk. En KABE væg benyttes derfor ofte de steder i hjemmet, hvor væggene skal kunne modstå lidt af hvert såsom i køkkenet og i entreen. Vil du også have en KABE væg i dit hjem, der giver et nyt og levende udtryk? Så kontakt os for at høre mere om KABE spartel, og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et flot og holdbart resultat. Vi tilbyder også fuldspartling for en jævn væg.

 

Professionel udførelse af KABE væg

KABE er ikke nemt at arbejde med, og det kræver en vis erfaring med spartling, for at der opnås et ensartet resultat. Ønsker du en KABE væg i dit hjem, så anbefaler vi dig derfor at overlade det til en professionel. Hos Næsby Malerfirma har vi ansatte, som har arbejdet med at lave en KABE væg, siddende på rygraden. Overlader du opgaven til os, er du sikret et professionelt og holdbart resultat.

Hos Næsby Malerfirma har vi en kompromisløs indstilling til kvalitet, og vi stiller derfor høje krav til vores ansatte om udelukkende at levere topprofessionelt arbejde. Kommunikation er et andet vigtigt fokusområde for os, og vi lægger derfor også stor vægt på grundig og seriøs rådgivning forud for, at vi går i gang med arbejdet. Uanset om der er tale om entreprise- eller serviceopgaver, og om opgaven skal udføres for en privat kunde eller en større virksomhed, så er grundig rådgivning og høj kvalitet i arbejdet to helt centrale fokuspunkter for os. Lader du os stå for din KABE væg, så er du sikker på at få veludført arbejde til tiden, hvor du bliver taget med på råd gennem hele processen.

 

Lad os hjælpe med din KABE væg

Søger du et kvalitetsbevidst malerfirma med høje krav til kvalitet, så er Næsby Malerfirma et godt valg. Med base i Odense har vi mulighed for at dække hele Fyn, og vi hjælper også hellere end gerne dig med din KABE væg såvel som andre maleropgaver. Om opgaven er stor eller lille, så er du i trygge hænder hos os.

Ønsker du at se, hvordan en KABE væg ser ud, så er du velkommen til at kontakte os, så viser vi gerne eksempler på tidligere opgaver med indfarvet spartel. Vi kan fanges på 66 18 31 21. Her har du også mulighed for at få et uforpligtende tilbud, ligesom vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, hvad end det drejer sig om KABE spartel eller andre af vores ydelser, såsom tapetsering, maling af vægge eller noget helt andet.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.