Kontakt

Hos Næsby Malerfirma kan vi hjælpe med en bred vifte af opgaver inden for malerfaget. Om du skal have malet vægge, spartlet, tapeseret eller noget helt andet, så står Næsby Malerfirma klar til at hjælpe dig. Vi er et hold af dygtige medarbejdere, som alle sætter en ære i at levere et veludført stykke arbejde hver eneste gang. Hos Næsby Malerfirma sørger vi for, at vores medarbejdere er uddannede og følger med i den nyeste udvikling inden for deres fag, så vi altid er i stand til at løse den enkelte opgave på tilfredsstillende vis. Hos Næsby Malerfirma arbejder vi med både private og erhverv. Vi tager del i mange forskellige opgaver, som kan være både små og store. Har du brug for, at vi kommer forbi for at se på opgaven, gør vi også gerne det. Søger du en maler i Odense, som har en kompromisløs indstilling til kvalitet, og som altid yder seriøs vejledning, så er Næsby Malerfirma et godt valg.
Åbningstider:

Mandag: 07.00 – 16.00

Tirsdag: 07.00 – 16.00

Onsdag: 07.00 – 16.00

Torsdag: 07.00 – 16.00

Fredag: 07.00 – 15.00

Få et uforpligtende tilbud på din maleropgave

Leder du efter et godt maler tilbud i Odense? Så kontakt os allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende dialog, hvor vi kan høre mere om dine behov og ønsker, hvorefter vi kan yde kompetent rådgivning vedrørende dit næste projekt. Mangler du ny inspiration til at skabe et nyt look i dit hjem eller i din virksomhed, så kan vi også her være behjælpelige.
Så tøv ikke med at kontakte os, vi besvarer hellere end gerne de spørgsmål, du måtte have. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på udførslen af det, du lige står og mangler. Selvom vi har hovedsæde i Odense, så kører vi gerne ud til opgaver over hele Fyn.

Du kan gøre brug af kontaktformularen nedenfor, eller du kan ringe direkte til os på 66 18 31 21. Du er også velkommen til at sende en mail til naesby-maler@naesby-maler.dk.
Hos Næsby Malerfirma hjælper vi dig godt i mål med dit projekt, så du får et resultat, som du kan glæde dig over i mange år frem.

 

  Peder Karstensen - Service

  Mobil: 24 88 57 84

  peder@naesby-maler.dk
  Jesper Sagen - Entrepriseleder

  Mobil: 40 33 35 02

  sagen@naesby-maler.dk