Din professionelle malermester på Fyn

Næsby Malerfirma A/S er din lokale malermester på Fyn. Vi har værdier og holdning og har blandt andet en kompromisløs indstilling til kvalitet og lægger stor vægt på seriøs rådgivning omkring maling og maleropgaver. Derfor starter alle arbejdsopgaver hos os med grundig rådgivning om det optimale valg af farve til forskellige overfladetyper og sammenspillet i rummet og bygningen. Når du vælger os som din malermester på Fyn, så er det desuden en selvfølge, at opgaven leveres til aftalt tid og til aftalt pris hver gang.

I det hele taget er den interne kvalitetssikring optimeret til et niveau, der betyder, at du som kunde får en ekstra service i hver enkel enterprise- og serviceopgave.

En malermester på Fyn, der tager ansvar for miljøet

Udover at være kvalitetsbevidste føler vi også et stort ansvar for miljøet, når vi udfører vores maleropgaver. Derfor har vi 100% styr på vigtige elementer såsom håndtering af affaldsprodukter og forsvarlig bortskaffelse af dem. Vi har desuden en forudsætning om at bruge de produkter, der er bedst mulige for miljøet, når vi udfører vores malerarbejde.

Grundet vores øgede fokus på at vælge miljørigtige produkter får kunden også et sundere resultat – men af samme høje kvalitet. Derudover skåner det vores malere fra eventuelle giftige dampe og allergier bedst muligt. Så det miljøvenlige valg er et bedre valg for miljøet og menneskerne, der omgås malingen. Det kalder vi win-win for alle.

Tilfredse medarbejdere giver bedre kvalitet og bedre resultater

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og vi er i konstant og frugtbar dialog gennem et velfungerende tillidsmandssystem. Arbejdsmiljøet hos vores malermester på Fyn er afslappet, hvilket sikrer engagerede og motiverede malere samt en altid god og positiv tone på arbejdspladsen – på denne måde sikrer vi gode resultater og uovertruffen service.

Vi mener, at glade medarbejdere fører til højere kvalitet i selve malerarbejdet, og vi lægger derfor stor vægt på, at vores malere har det godt. Desuden lægger vi også vægt på, at vores malere er højtuddannede og følger med i udviklingen inden for branchen, så du konstant kan få det bedste og mest optimale resultat, når du vælger os som din malermester på Fyn. Vi sætter disse målsætninger for at sikre, at du bliver 100% tilfreds med resultatet og for at give os den største arbejdsglæde.

Vi har et væld af malerkompetencer

Hos Næsby Malerfirma i Odense er vi både leverandør til private og erhverv på Fyn. Vi løser alle former for entrepriseopgaver i forbindelse med nybygning og renovering af bygninger. Vi er tilmed serviceleverandør af malerløsninger til en række af erhvervsvirksomheder og institutioner.

Vores kompetencer inkluderer blandt andet maling af både vægge, tapetseringer og spartlinger. Derfor har vi også meget forskellige kunder, der skal have hjælp med alt fra renovering af enkelte lokaler til hele byggeprojekter såvel som fra private hjem til erhvervslokaler.

Med en professionel malermester med høj anciennitet samt en velfungerende administration har vi kapacitet og knowhow til at løse ethvert job – både praktisk og administrativt. Vi garanterer dermed vores kunder og samarbejdspartnere, at kvaliteten er høj og arbejdsopgaven bliver løst baseret på tæt kommunikation mellem os og kunden.

Medlem af Danske Malermestres garantiordning

Samtidig er vi medlem af Danske Malermestre og dermed også i deres garantiordning. Danske malermestre sikrer derfor både kunden gennem garantiordningen og medarbejderne gennem en overenskomst. Medlemskabet er desuden også et pejlemærke om den høje kvalitet af produkter og arbejdskraft vi lægger i alle opgaver.

Lad os være din malermester på Fyn

Vores malerfirma holder til i Korup i Odense NV og vi gør vores for at være de lokales valg af malerfirma i Odense. På trods af vores ellers lokale fokus, løser vi med glæde maleropgaver på hele Fyn også.

Vi mener at kommunikation er det vigtigste redskab for at løse arbejdsopgaver bedst muligt. Så hvis du står med et malerprojekt enten i privaten eller i erhverv, så ring til os på tlf. 66 18 31 21 eller kontakt os via vores kontaktformular. Gennem os kan du få uforpligtende rådgivning til dit næste malerprojekt på Fyn.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.