Kvalitetsbevidst malermester på Fyn

Næsby Malerfirma A/S er en fynsk malermestervirksomhed med holdninger. Vi har blandt andet en kompromisløs indstilling til kvalitet og lægger derfor stor vægt på seriøs rådgivning. Derfor starter enhver arbejdsopgave med grundig rådgivning om blandt andet det optimale valg af farve til forskellige overfladetyper og benyttelsen af rummet. Desuden er det en selvfølge, at opgaven leveres til aftalt tid og til aftalt pris.

I det hele taget er den interne kvalitetssikring optimeret til et niveau, der betyder, at du som kunde får ekstra service i hver enkel enterprise- og serviceopgave.

Fynsk malermester, der tager ansvar for miljøet

Udover at være kvalitetsbevidste føler vi også et stort ansvar for miljøet. Derfor har vi 100% styr på vigtige elementer såsom håndtering af affaldsprodukter og forsvarlig bortskaffelse af samme. Vi har desuden en forudsætning om at bruge de produkter, der er bedst mulige for miljøet.

Grundet vores øgede fokus på at vælge miljørigtige produkter får kunden også et sundere resultat – men af samme høje kvalitet. Derudover skåner det vores medarbejdere fra eventuelle giftige dampe og allergier bedst muligt. Så det miljøvenlige valg er et bedre valg både for miljøet og menneskerne, der omgås malingen.

Tilfredse medarbejdere = Bedre kvalitet og bedre resultater

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressourcer, og vi er i konstant og frugtbar dialog gennem et velfungerende tillidsmandssystem. Opstår mindre problemer løses de hurtigt internt uden gene for kunderne. Arbejdsmiljøet i virksomheden er afslappet, hvilket sikrer engagerede og motiverede medarbejdere samt en altid god og positiv tone på arbejdspladsen.

Vi mener, at glade medarbejdere fører til højere kvalitet i selve arbejdet, og vi lægger derfor stor vægt på, at vores medarbejdere har det godt. Desuden lægger vi også vægt på, at vores medarbejdere er uddannede og følger med i udviklingen inden for branchen, så du konstant kan få det bedste og mest optimale resultat, når du vælger os til at løse din maleropgave. Vi sætter disse målsætninger for at sikre dig det bedste resultat og os den største arbejdsglæde.

Vi tilbyder flere forskellige kompetencer

Hos Næsby Malerfirma A/S er vi både leverandør til private og erhverv på Fyn. Vi løser alle former for entrepriseopgaver i forbindelse med nybygning og renovering. Og vi er derfor serviceleverandør af malerløsninger til en række af erhvervsvirksomheder og institutioner.

Vores kompetencer inkluderer blandt andet maling af både vægge, tapetseringer og spartlinger. Derfor har vi også meget forskellige kunder, der skal have hjælp med alt fra renovering af enkelte lokaler til hele byggeprojekter såvel som fra private hjem til erhvervslokaler.

Med to malermestre, medarbejdere med høj anciennitet samt en velfungerende administration, har vi kapacitet og knowhow til at løse ethvert job. Vi garanterer dermed vores kunder og samarbejdspartnere, at kvaliteten er høj og arbejdsopgaven bliver løst baseret på tæt kommunikation mellem os og kunden.

Medlem af Danske Malermestres garantiordning

Samtidig er vi medlem af Danske Malermestre og dermed også i deres garantiordning. Danske malermestre sikrer derfor både kunden gennem garantiordningen og medarbejderne gennem en overenskomst. Medlemskabet er desuden også et pejlemærke om den høje kvalitet af produkter og arbejdskraft vi lægger i alle opgaver.

Din lokale malermester på Fyn

Vores firma holder til i Korup i Odense NV og vi gør vores for at være de lokales valg af malerfirma i Odense. På trods af vores ellers lokale fokus, løser vi med glæde maleropgaver på hele Fyn også.

Vi mener at kommunikation er det vigtigste redskab for at løse arbejdsopgaver bedst muligt. Så hvis du står med et malerprojekt enten i privaten eller i erhverv, så ring til os på tlf. 66 18 31 21 eller kontakt os via vores kontaktformular. Gennem os kan du få uforpligtende rådgivning til dit næste malerprojekt på Fyn.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.