Maling af vægge

Maling af dine rum indendørs behøver ikke altid være hvide, og maling kan mere end blot opfriske dine vægge.

Vores dialog med dig som kunde er både rådgivning og inspiration til, hvordan du kan forvandle din private bolig eller kontorerne i virksomheden med farver og mønstre. Sammen med os kan vi skabe personlighed i det konkrete projekt, og noget som enten familien elsker at komme hjem til eller medarbejdere på kontorerne synes skaber liv og energi.
Har dit firma allerede et bestemt design, vil vi følge det når vi går i gang med maling af vægge hos jer.

Kundetilfredshed er vigtigt

Hos Næsby Malerfirma går vi efter at samarbejdet imellem os og kunden – dig – er uformelt og at du ved vi lytter til dig. Det er dit projekt og du skal selvfølgelig være med i de beslutninger der skal tages. Engang imellem ændrer ting sig undervejs og dermed også økonomien. Vi ønsker du skal føle dig tryg hos os, og derfor er vi medlem af Danske Malermestre og deres garantiordning er til din fordel.

Din tilfredshed er vores succes!

Vi leverer kvalitet

Ved maling af vægge får du alle vores erfaringer som fagmænd med i købet. Vi har to uddannede malermestre som sikrer at kvaliteten er i top. Det sammen med Næsby Malerfirmas fremtidsvision om uddannelse af medarbejdere og at udvikle kundesamarbejdet så det bliver informativt og en god oplevelse for dig som kunde. Kort sagt – du er i gode hænder hos os.

Kontakt og geografi

Næsby Malerfirma holder til i Odense, hvor vi udfører mange opgaver med maling af vægge. Bor du ude på Fyens land kommer vi gerne og giver rådgivning eller et tilbud på din opgave. Alt hvad du skal gøre er at ringe på tlf 66 18 31 21 eller e-mail naesby-maler@naesby-maler.dk, og så skal du huske at en dialog med os altid er uforpligtende.