Vi tilbyder

Kundetilfredshed er vigtigt

Hos Næsby Malerfirma går vi efter at samarbejdet imellem os og kunden – dig – er uformelt og at du ved vi lytter til dig. Det er dit projekt og du skal selvfølgelig være med i de beslutninger der skal tages. Engang imellem ændrer ting sig undervejs og dermed også økonomien. Vi ønsker du skal føle dig tryg hos os, og derfor er vi medlem af Danske Malermestre og deres garantiordning er til din fordel.

Din tilfredshed er vores succes!

Vi leverer kvalitet

Ved maling af vægge får du alle vores erfaringer som fagmænd med i købet. Vi har to uddannede malermestre som sikrer at kvaliteten er i top. Det sammen med Næsby Malerfirmas fremtidsvision om uddannelse af medarbejdere og at udvikle kundesamarbejdet så det bliver informativt og en god oplevelse for dig som kunde. Kort sagt – du er i gode hænder hos os.

Kontakt og geografi

Næsby Malerfirma holder til i Odense, hvor vi udfører mange forskellige opgaver. Bor du ude på Fyens land kommer vi gerne og giver rådgivning eller et tilbud på din opgave. Alt hvad du skal gøre er at ringe på tlf 66 18 31 21 eller e-mail naesby-maler@naesby-maler.dk, og så skal du huske at en dialog med os altid er uforpligtende.