Tapetsering

Tapetsering af væg – blot en enkelt – kan gøre en stor forskel for det samlede indtryk af et værelse. Trænger dit hjem til en lille opfriskning med tapetsering, så overlad gerne arbejdet til os hos Næsby Malerfirma. Så er du sikret et flot og ikke mindst langtidsholdbart resultat.

Vi er en maler på Fyn, der hver eneste dag arbejder med tapetsering. Vi har en målsætning om at levere høj kvalitet, som lever op til både vores egne og vores kunders forventninger. Det gælder også, når vi arbejder med tapetsering af væg og vægge for private kunder såvel som erhverv. Vi tilpasser vores arbejde med tapetsering til den enkelte kundes behov og udfører arbejdet med udgangspunkt i dine ønsker. Uanset opgavens omfang, og om du ønsker opsætning af tapet eller tapetsering af væg, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os

Tapetsering af væg med flotte resultater

Når der skal laves tapetsering af væg, så er forarbejdet næsten lige så vigtigt som selve opgaven. Lader du os stå for opsætning af tapet i et eller flere rum i dit hjem, så tager vi også højde for flere ting; om der er et gammel tapetsering, som skal fjernes, om der er søm og skruer, der skal fjernes eller fodpaneler, der skal væk, inden vores tapetsering af væg påbegyndes. Sådan sikrer vi os, at bunden er i orden, og det giver det flotteste resultat på den lange bane.

Professionel tapetsering

Opsætning af tapet kræver stor præcision og teknisk snilde, og vi vil derfor anbefale dig at overlade arbejdet med tapetsering til en professionel. På den måde får du flotte resultater med opsætningen af tapet, der virkelig kan gøre en forskel for dit hjem. Vores rutinerede malersvende sætter en ære i altid at levere tilfredsstillende resultater. Ligeledes sørger vi for at følge nøje med i udviklingen inden for branchen. Derfor er du sikker på at få det mest optimale resultat, når du sætter os at stå for opsætning af tapet hos dig. Overlader du opgaven med tapetsering til os, så er du i trygge og ikke mindst kompetente hænder.

Hos Næsby Malerfirma dækker vi over en række forskellige kompetencer. Vi kan derfor også hjælpe med maling af vægge, maling af facade og fuldspartling. Vores mange års erfaring med maleropgaver og opsætning af tapet fornægter sig ikke, så vælg gerne os, hvis du vil have veludført arbejde af dygtige fagfolk.

For os er kundetilfredshed et must, og vi holder derfor også altid det, vi lover. Samtidig er vi medlem af Danske Malermestre , og vi er derfor også omfattet af deres garantiordning. For os er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder den ekstra sikkerhed, som en garantiordning giver, når der skal laves opsætning af tapet.

Vi hjælper med opsætning af tapet på hele Fyn

Vi har stor viden og erfaring med tapetsering af væg og vægge, som vi hellere end gerne deler ud af. Så tøv ikke med at spørge os til råds, hvis du har brug for vejledning, ny inspiration i forbindelse med tapetsering af væggene i dit hjem. For os er kommunikation altafgørende, således at opgaven bliver løst i tråd med både vores egne og kundens forventninger. Lader du os stå for opsætning af tapet, så er du derfor også sikker på en god og uformel dialog fra start til slut.

Det er dit projekt, og det er derfor en selvfølge for os, at du inddrages i de beslutninger, der løbende skal tages omkring tapetsering. Vi sørger for en løbende dialog fra start til slut, så tapetsering af din væg er afstemt med dine forventninger.

Tag gerne kontakt til vores malermester i Odense, hvis du har brug for råd og vejledning vedrørende opsætning af tapet. Her vil du også kunne få forevist eksempler på de forskellige muligheder. Du er også velkommen til at kontakte os på 66 18 31 21, for et uforpligtende tilbud. Er du nysgerrig på vores priser, så kommer vi gerne ud til dig og tager bestik af opgavens omfang. Derefter kan vi give et realistisk, uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.