Tapetsering

Tapetsering af blot en enkelt væg kan gøre en stor forskel for det samlede indtryk af et værelse. Trænger dit hjem til en lille opfriskning, så overlad gerne arbejdet med tapetseringen til os. Så er du sikret et flot og ikke mindst langtidsholdbart resultat.

Vi er en maler på Fyn, der hver eneste dag arbejder med en målsætning om at levere høj kvalitet, som lever op til både vores egne og kundens forventninger.

 

Tapetsering med flotte resultater

Når der skal tapetseres, så er forarbejdet næsten lige så vigtigt som selve tapetseringen. Lader du os stå for tapetsering af et eller flere rum i dit hjem, så tager vi også højde for, om der er et gammelt tapet, der skal fjernes, om der er søm og skruer, der skal fjernes eller fodpaneler, der skal væk, inden tapetseringen påbegyndes. På den måde sikrer vi os, at bunden er i orden, og det giver det flotteste resultat på den lange bane.

Tapetsering kræver stor præcision og teknisk snilde, og vi vil derfor anbefale dig at overlade arbejdet til en professionel. På den måde får du flotte resultater, der virkelig kan gøre en forskel for dit hjem. Vores rutinerede malersvende sætter en ære i altid at levere tilfredsstillende resultater, ligesom vi sørger for at følge nøje med i udviklingen inden for branchen, så du er sikker på at få det mest optimale resultat, når du sætter os på opgaven. Overlader du tapetseringen til os, så er du i trygge og ikke mindst kompetente hænder.

For os er kundetilfredshed et must, og vi holder derfor også altid det, vi lover. Samtidig er vi medlem af Danske Malermestre , og vi er derfor også omfattet af deres garantiordning. For os er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder den ekstra sikkerhed, som en garantiordning giver.

 

Lad os hjælpe med tapetsering

Vi har stor viden og erfaring på området, som vi hellere end gerne deler ud af. Så tøv ikke med at spørge os til råds, hvis du har brug for vejledning, eller hvis du mangler ny inspiration.
For os er kommunikation altafgørende, således at opgaven bliver løst i tråd med både vores egne og kundens forventninger. Lader du os stå for tapetsering, så er du derfor også sikker på en god og uformel dialog fra start til slut. Det er dit projekt, og det er derfor en selvfølge for os, at du inddrages i de beslutninger, der løbende skal tages.

Tag gerne kontakt til vores malermester i Odense, hvis du har brug for råd og vejledning omkring tapetsering. Her vil du også kunne få forevist eksempler på de forskellige muligheder. Du er også velkommen til at kontakte os på 66 18 31 21, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på udførsel af tapetseringsopgaver eller nogle af vores andre ydelser som f.eks. kabebehandling.