Tapetsering

Tapetsering af blot en enkelt væg kan gøre en stor forskel for det samlede indtryk af et værelse. Trænger dit hjem til en lille opfriskning, så overlad gerne arbejdet til os hos Næsby Malerfirma. Så er du sikret et flot og ikke mindst langtidsholdbart resultat.

Vi er en maler på Fyn, der hver eneste dag arbejder med en målsætning om at levere høj kvalitet, som lever op til både vores egne og kundens forventninger. Det gælder også, når vi arbejder med tapetsering af vægge for private kunder såvel som erhverv. Vi tilpasser vores arbejde til den enkelte kundes behov og udfører arbejdet med udgangspunkt i dine ønsker. Uanset opgavens omfang, så står vi klar til at hjælpe.

Tapetsering af vægge med flotte resultater

Når der skal tapetseres, så er forarbejdet næsten lige så vigtigt som selve opgaven. Lader du os stå for tapetsering af et eller flere rum i dit hjem, så tager vi også højde for, om der er et gammelt tapet, der skal fjernes, om der er søm og skruer, der skal fjernes eller fodpaneler, der skal væk, inden tapetseringen af væggene påbegyndes. På den måde sikrer vi os, at bunden er i orden, og det giver det flotteste resultat på den lange bane.

Tapetsering kræver stor præcision og teknisk snilde, og vi vil derfor anbefale dig at overlade arbejdet til en professionel. På den måde får du flotte resultater med opsætningen af et tapet, der virkelig kan gøre en forskel for dit hjem. Vores rutinerede malersvende sætter en ære i altid at levere tilfredsstillende resultater, ligesom vi sørger for at følge nøje med i udviklingen inden for branchen, så du er sikker på at få det mest optimale resultat, når du sætter os på opgaven. Overlader du opgaven til os, så er du i trygge og ikke mindst kompetente hænder. Hos Næsby Malerfirma dækker vi over en række forskellige kompetencer, og vi kan derfor også hjælpe med maling af vægge, maling af facade og fuldspartling. Vores mange års erfaring med maleropgaver fornægter sig ikke, så vælg gerne os, hvis du vil have veludført arbejde af dygtige fagfolk.

For os er kundetilfredshed et must, og vi holder derfor også altid det, vi lover. Samtidig er vi medlem af Danske Malermestre , og vi er derfor også omfattet af deres garantiordning. For os er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder den ekstra sikkerhed, som en garantiordning giver.

Lad os hjælpe med opsætningen af tapet

Vi har stor viden og erfaring med tapetsering af vægge, som vi hellere end gerne deler ud af. Så tøv ikke med at spørge os til råds, hvis du har brug for vejledning, eller hvis du mangler ny inspiration i forbindelse med tapetsering af væggene i dit hjem. For os er kommunikation altafgørende, således at opgaven bliver løst i tråd med både vores egne og kundens forventninger. Lader du os stå for tapetsering, så er du derfor også sikker på en god og uformel dialog fra start til slut.

Det er dit projekt, og det er derfor en selvfølge for os, at du inddrages i de beslutninger, der løbende skal tages. Vi sørger for en løbende dialog fra start til slut, så tapetseringen af dine vægge er afstemt med dine forventninger.

Tag gerne kontakt til vores malermester i Odense, hvis du har brug for råd og vejledning vedrørende opsætning af tapet. Her vil du også kunne få forevist eksempler på de forskellige muligheder. Du er også velkommen til at kontakte os på 66 18 31 21, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud. Er du nysgerrig på vores priser, så kommer vi gerne ud til dig og tager bestik af opgavens omfang, så vi kan give et realistisk, uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.