Professionel spartling af gipsvæg

Som maler- og spartelfirma tilbyder vi alt inden for spartling, uanset om det er spartling af gipsvægge eller sprøjtespartling. Fra vores malerfirma i Odense kører vi rundt på hele Fyn.

Når du samarbejder med Næsby Malerfirma, får du:

  • Et besøg: Vi begynder alle vores potentielle projekter med et besøg, så vi kan tage bestik af projektets omfang og dine ønsker.
  • Et uforpligtende tilbud: Efter vi har taget et kig på opgaven, udarbejder vi et tilbud. Her er det vigtigt for os, at alle udgifter er angivet tydeligt, så du ved præcis hvad du får inkluderet i tilbuddet.
  • Et fagligt stolt og kompetent team: Vi efteruddanner vores folk løbende, så vi kan levere de bedste resultater baseret på de mest optimale teknikker.
  • Rådgivning: Vores mål er at skabe resultater, som vi kan være stolte over og som du er tilfreds med. Derfor stiller vi løbende vores rådgivning til rådighed, så du kender alle potentielle løsningsmuligheder, og vi sammen kan vælge de mest optimale til projektet, dine behov og de økonomiske rammer.
  • Løbende kommunikation: Hos os er det vigtigt, at vores kunder er med i hele processen. Det betyder, at vi løbende holder dig opdateret, og ved eventuelle ændringer tager vi en beslutning i samråd med dig.

Ved at etablere et stærkt og gennemsigtigt samarbejde fra start får vi det bedste fundament for et godt resultat, så vi kan blive ved med at være dit foretrukne spartelfirma på Fyn.

Spartelfirma på Fyn

Næsby Malerfirma er et maler- og spartelfirma, der håndterer alle størrelse opgaver inden for spartling af gipsvægge til både private og erhverv. Uanset hvilken type opgave vi varetager, løser vi den altid med umage og kvalitet for øje, så vi kan levere en professionel spartling med en flot finish på dine gipsvægge.

Vi hjælper desuden med spartling af hjørneskinner, så man opnår skarpe kanter, der passer til tidens trend om at skabe et minimalistisk udseende.

Vores svende og elever bliver jævnligt efteruddannet, så de kender til de nyeste metoder og materialer på markedet. Dette er en fordel for dig som kunde, fordi du dermed også får den nyeste viden og kompetente folk til at løse dine opgaver.

Er du snarere ude i en fuldspartling af dine vægge, så tilbyder vi også det.

Skal du have hjælp til spartling af gipsvægge?

Hos Næsby Malerfirma er vi et team af faglærte malere, som med respekt for håndværket løser enhver maleropgave. Vores virksomhed er bygget på tilfredse kunder, og derfor gør vi os umage i alle aspekter af vores arbejde. Kundekontakten er meget vigtig for os, da vi ikke ønsker et stift leverandør-/kundesamarbejde. Vi lytter til vores kunder, og adviserer dem om uforudsete ændringer i opgaver, hvis disse opstår, så vi på denne måde i fællesskab kan vurdere, hvad der er økonomi til.

Kontakt os for spartling af gipsvægge på Fyn – vi giver gerne et tilbud på din opgave eller rådgiver dig om andre muligheder.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.