Professionel spartling af gips

Spartling af gips, i Odense og på resten af Fyn, tilbydes af Næsby Malerfirma.

Vi tilbyder alt inden for spartling, uanset om det er spartling af gipsvægge eller sprøjtespartling. Fra vores malerfirma i Odense, kører vi rundt på hele Fyn, også hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, hvor vi kommer ud for at vurdere opgaven.

 

Vi udfører spartling af gips på hele Fyn

Vi håndterer alle størrelse opgaver inden for spartling af gips, uanset om det er et nyt eller gammelt hus, og uanset om opgaven er lille eller stor. Vi udfører desuden spartelopgaver i tilbygninger, nybygninger, ombygninger eller i forbindelse med renovering. Uanset hvilken type opgave vi varetager, løser vi den altid med umage og kvalitet for øje, så vi kan levere en professionel spartling med et flot finish.

Vi kan desuden hjælpe med spartling af hjørneskinner, så man opnår skarpe kanter, der passer til tidens trend om at skabe et minimalistisk udseende.

Vores svende og elever bliver jævnligt efteruddannet, så de kender til de nyeste metoder og materialer på markedet. Dette er en fordel for dig som kunde, fordi du dermed også får den nyeste viden og kompetente folk til at løse dine opgaver.

Er du snarere ude i en fuldspartling, så tilbyder vi også det.

 

Skal du have hjælp til spartling af gips?

Hos Næsby Malerfirma er vi et team af faglærte malere, som med respekt for håndværket, løser enhver opgave. Vores virksomhed er bygget på tilfredse kunder, og derfor gør vi os umage i alle aspekter af vores arbejde. Kundekontakten er meget vigtig for os, da vi ikke ønsker et stift leverandør/kundesamarbejde. Vi lytter til vores kunder, og adviserer dem om uforudsete ændringer i opgaver, hvis disse opstår, så vi på denne måde i fællesskab kan vurdere, hvad der er økonomi til.

Hos Næsby Malerfirma glæder vi os til at hjælpe dig!

Kontakt os for spartling af gips på Fyn – vi giver gerne et tilbud på din opgave eller rådgiver dig om andre muligheder.