Maling af facade

Facaden på huset skal modstå mange forskellige slags vejrforhold, og derfor er det vigtigt, at maling af facade bliver udført korrekt og ordentligt. Hos Næsby Malerfirma anbefaler vi, at maling af facade bliver udført af erfarne fagmænd, da du derved kan være sikker på, at resultatet vil holde sig flot og holdbar i lang tid fremover. Små forkerte valg kan skabe dårlige resultater, når det kommer til facademaling, og derfor er det vigtigt at tage de rigtige.

Når du vælger Næsby Malerfirma til maling af facade, kan du være sikker på at vi tænker alle forhold ind i projektet:

  • Facadens materiale: Vi begynder med at undersøge materialet, der skal behandles. Der er stor forskel på, om det er en facade af mursten, puds, beton, porebeton eller træ
  • Facadens alder og tilstand: Der er stor forskel på valg af maling af facade og metode til det afhængigt af, hvor ny/gammel eller hvor slidt facaden er, samt hvilke behandlinger, der tidligere er lavet på den
  • Ønsket finish: Ønsket om det visuelle og funktionelle resultat har selvfølgelig også indflydelse på hvilken maling og metode, vi vælger at anvende til facademaling

Overlader du opgaven med maling af facade til Næsby Malerfirma er du sikker på at få en maler, der har mange års erfaring med facademaling, og som forstår at tage højde for alle disse ting, så du er sikret et flot resultat, der holder i mange år frem. Efter maling af facade rådgiver vi naturligvis også om løbende efterbehandling, så du har det bedste grundlag for at resultatet holder.

Kontakt os

Holdbar facademaling i Odense og på hele Fyn

Uanset om opgaven med facademaling er stor eller lille, til private eller erhverv, så sætter vi hos Næsby Malerfirma en ære i at levere et resultat på maling af facade af høj kvalitet. Uanset om vi står for maling af facade, fuldspartling, tapetsering eller noget helt fjerde, så kan du være sikker på at få veludført malerarbejde. Vi har en indgående erfaring med maling af facade, og vi deler gerne ud af vores viden på området. Har du spørgsmål, eller vil du have ny inspiration til maling af facade, så står vi også klar til at hjælpe.

Hos Næsby Malerfirma er vi fremtidsorienterede. Det betyder først og fremmest, at vi går højt op i, at du får et resultat på facademaling, der holder. Vi gør os hver dag umage for at vores medarbejdere har et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til efteruddannelse, så du får glæde af den nyeste viden om, hvordan f.eks. maling af facade udføres bedst, og de nyeste teknikker. For os betyder det at være fremtidsorienteret også, at vi skal tænke miljøet med ind i vores hverdag. Derfor sørger vi for en korrekt udsmidning af malerbøtter og andre emner, efter vores arbejde med maling af facade er udført.

Kundetilfredshed i top

Kundetilfredshed er vores nøgleord i forhold til vores kunder – nye såvel som tilbagevendende. Vi inddrager løbende vores kunder i processen, når det kommer til maling af facade. Sker der ændringer undervejs, tager vi altså ikke en beslutning uden at du er inddraget. Vi rådgiver dig naturligvis efter, hvad der er bedst for dit facademalings projekt og økonomi. For at vise at vi mener det seriøst, er vi medlem af Danske Malermestre, så du har denne sikkerhed, som deres garantiordning giver.

Har du brug for hjælp til maling af facade på dit hus eller din virksomhed? Så tag fat i Næsby Malerfirma – din lokale maler i Odense.

Få et uforpligtende tilbud på maling af facade

Vi anbefaler altid at tage en uforpligtende dialog med os, og det gælder også, hvis du ønsker maling af facade, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig. Herefter kan vi udarbejde et tilbud, så du har et budget at forholde dig til. Vil du vide mere om maling af facade pris, så tag gerne kontakt til os. Ring til os på tlf. 66 18 31 21 eller mail til os på naesby-maler@naesby-maler.dk. Næsby Maler i Odense arbejder overalt på Fyn, og vi kommer gerne forbi for at kigge på din opgave, så du kan få den bedste rådgivning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.