Maling af facade

Facaden på huset skal modstå mange forskellige slags vejrforhold, og derfor er det vigtigt, at maling af facade bliver udført korrekt. Hos Næsby Malerfirma anbefaler vi, at maling af facade bliver udført af erfarne fagmænd, da en korrekt udført malet facade vil holde i mange år. Et forkert valg af maling, eller en forkert udførsel af malingen af facaden vil skabe et dårligt resultat. Ved maling af facade er der desuden stor forskel på, om det er en facade af mursten, puds, beton eller porebeton. Flere forhold skal tages i betragtning, såsom murens alder og tilstand samt eventuelle tidligere behandlinger. Overlader du opgaven med maling af facade til Næsby Malerfirma, så sørger vi for at tage højde for alle disse ting, så du er sikret et smukt resultat og en facade, du kan nyde godt af hver eneste dag.

Alt afhængig af din facades tilstand kombineret med dine ønsker og behov, kan det i nogle tilfælde være en bedre løsning at pudse eller kalke din facade frem for at male den. Lad os tage et kig på din facade, så vi kan hjælpe dig med at vurdere, om pudsning eller maling af facaden er den bedste løsning. Vurderer vi, at en pudsning af facaden er det bedste valg, så kan vi også hjælpe med efterfølgende maling af pudset facade, så du får længst mulig holdbarhed på husets facade.

En behandlet facade kan ofte klare sig i al slags vejr samt være smudsafvisende – fordelene er mange, og der er derfor god grund til at overveje, om det er tid til maling af din facade.

 

Maling af facade i høj kvalitet

Uanset om opgaven er stor eller lille, så sætter vi hos Næsby Malerfirma en ære i at levere resultater af høj kvalitet. Uanset om vi står for maling af facade, fuldspartling, tapetsering eller noget helt fjerde, så kan du være sikker på at få veludført arbejde. Vi har en indgående erfaring med maling af facade, og vi deler gerne ud af vores viden på området. Har du spørgsmål, eller vil du have ny inspiration til maling af din facade, så står vi klar til at hjælpe. Vi kan også hjælpe med at lave en rå og modstandsdygtig kabe væg i dit hjem.

Hos Næsby Malerfirma er vi fremtidsorienterede, og vi gør meget for at vores medarbejdere har et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi sørger også for at efteruddanne vores medarbejdere, så du får glæde af den nyeste viden om, hvordan maling af facade udføres bedst, og de nyeste teknikker til at udføre din opgave bedst muligt. Miljøet tager vi skam også hensyn til, og vi sørger for en korrekt udsmidning af malerbøtter og andre emner, efter malingen af facaden er udført.

 

Få et tilbud på maling af facade

Vi anbefaler altid at tage en uforpligtende dialog med os, og det gælder også, hvis du ønsker maling af facade, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig. Herefter kan vi udarbejde et tilbud, så du har et budget at forholde dig til. Vil du vide mere om maling af facade pris, så tag gerne kontakt til os. Ring til os på tlf. 66 18 31 21 eller mail til os på naesby-maler@naesby-maler.dk. Næsby Maler i Odense arbejder overalt på Fyn, og vi kommer gerne forbi for at kigge på din opgave, så du kan få den bedste rådgivning.
Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Kundetilfredshed

Kundetilfredshed er vores nøgleord i forhold til vores kunder – nye såvel som de tilbagevendende. Vi inddrager kunderne – altså dig – i hele processen omkring maling af facaden. Så sker der ændringer undervejs, er du med til at beslutte, hvad vi så gør. Vi rådgiver dig naturligvis efter, hvad der er bedst for dit projekt og økonomi. For at vise at vi mener det seriøst, er vi medlem af Danske Malermestre, så du har denne sikkerhed, som deres garantiordning giver.

Har du brug for hjælp til maling af facaden på dit hus eller din virksomhed? Så tag fat i Næsby Malerfirma – din lokale maler i Odense.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.