Maling af facade

Maling af facade udføres af erfarne fagmænd, da en korrekt udført malet facade vil holde i mange år. Et forkert valg af maling, eller en ikke korrekt udførelse, vil skabe et dårligt resultat. Ved maling af facade er der stor forskel på, om det er en facade af mursten, puds, beton eller porebeton. Flere forhold skal tages i betragtning, såsom murens alder og tilstand samt eventuelle tidligere behandlinger.

Alt afhængig af din facades tilstand kombineret med dine ønsker og behov, kan det i nogle tilfælde være en bedre løsning at pudse eller kalke din facade frem for at male den. Lad os tage et kig på din facade, så vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvad der er den bedste løsning for dig.

En behandlet facade kan ofte klare sig i al slags vejr samt være smudsafvisende – fordelene er mange!

 

Få et tilbud på maling af facade

Vi anbefaler altid at tage en uforpligtende dialog med os, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til dig. Herefter kan vi udarbejde et tilbud, så du har et budget at forholde dig til.

Næsby Maler i Odense arbejder overalt på Fyn, og vi kommer gerne forbi for at kigge på din opgave, så du kan få den bedste rådgivning. Ring til os på tlf. 66 18 31 21 eller mail til os på naesby-maler@naesby-maler.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Maling af facade i høj kvalitet

Hos Næsby Malerfirma er vi fremtidsorienterede, og vi gør meget for at vores medarbejdere har et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi sørger også for at efteruddanne vores medarbejdere, så du får glæde af den nyeste viden om, hvordan maling af facade udføres bedst, og de nyeste teknikker til at udføre din opgave bedst muligt. Miljøet tager vi skam også hensyn til, og vi sørger for en korrekt udsmidning af malerbøtter og andre emner, efter malingen af facaden er udført.

 

Kundetilfredshed

Kundetilfredshed er vores nøgleord i forhold til vores kunder – nye såvel som de tilbagevendende. Vi inddrager kunderne – altså dig – i hele processen med maling af facaden. Så sker der ændringer undervis, er du med til at beslutte, hvad vi så gør. Vi rådgiver dig naturligvis efter, hvad der er bedst for dit projekt og økonomi. For at vise at vi mener det seriøst, er vi medlem af Danske Malermestre, så du har denne sikkerhed som deres garantiordning giver.

Har du brug for hjælp til maling af facaden på dit hus eller din virksomhed? Så tag fat i Næsby Malerfirma – din lokale maler i Odense.