Fuldspartling på Fyn

Næsby Malerfirma tilbyder fuldspartling i Odense og på hele Fyn til private og erhverv. Vi har stor erfaring i spartling af gips og beton, og vi tilbyder desuden maling af vægge efter spartlingen.

Spartling af gipsplader kan være vanskeligt, hvis ikke man er fagmand. For at overfladen bliver flot, anbefaler vi, at du får din fagmand hos Næsby Malerfirma til at løse din opgave med spartling af gipsplader.

Vores udstyr er med til at udføre et effektivt stykke arbejde og ikke mindst skabe et flot resultat. Dette påvirker naturligvis dit tilbud og budget til din fordel som kunde. Du får således et færdigt resultat med fuldspartling og maling – på denne måde slipper du for at skulle bruge tid på at finde 2 firmaer til et job.

 

Fuldspartling af vægge og lofter

Fuldspartling kræver erfaring og er altafgørende for et flot stykke malerarbejde samt finish. Alt efter overfladen kan der være forskellige muligheder inden for spartling – både underlag og den efterfølgende overflade er afgørende for, hvilken type spartelmasse der er bedst at anvende. Hos Næsby Malerfirma har vi en bred erfaring inden for alle typer af spartling, og vi kommer gerne ud til din bolig i Odense eller på Fyn, så vi kan se på din opgaves karakter, samt give dig et godt tilbud.

 

Dygtige medarbejdere uddannet i fuldspartling

Vi efteruddanner vores fagmænd jævnligt, så du som kunder får fordel af den nyeste viden og de nyeste teknikker til at løse din opgave. Dette sikre også, at kvaliteten af fuldspartling, er meget høj. Vi ønsker at levere et færdigt resultat, så du som kunde bliver 100% tilfreds.

Vi er således også medlem af Danske Malermestre, hvor deres garantiordning er en ekstra sikkerhed for dig, hvis vi eksempelvis skulle blive uenige om resultatet.

 

Få rådgivning og tilbud

Vi tilbyder en professionel rådgivning med efterfølgende tilbud og budget. Vores tilbud er uforpligtende, så kontakt endelig vores malermester i Odense for en dialog omkring dette. Vi stræber efter at dialogen imellem os, som leverandør og kunde, bliver så uformel og præcis som mulig. Sker der ændringer i opgaven eller i prisen, tager vi snakken med dig som kunde først, så økonomien ikke vælter.

Ønsker du hjælp til fuldspartling, tapetsering eller noget andet, så ring til os på tlf. 66 18 31 21 eller mail os på naesby-maler@naesby-maler.dk. Vi er beliggende centralt i Odense, og kommer gerne ud og tilser din opgave på hele Fyn.

Vi ser frem til at høre fra dig!