Referencer

Hos Næsby Malerfirma sætter vi stor pris på samtlige af vores kunder, og uanset størrelsen på opgaven, så er det vigtigt for os at levere et ordentligt stykke arbejde, som kunden kan nyde godt af. Vi udfører arbejde for både private og erhverv, og derfor er vores kundeportefølje også bred. Her på siden finder et udpluk af de kunder, som vi tidligere har udført arbejde for. Med base i Odense er vi stolte af at have store spillere på den fynske scene såsom OUH og Odense Kommune blandt vores kunder. Et ufravigeligt krav i vores arbejde er flotte resultater og stor kundetilfredshed, og det arbejder vi hver eneste dag for at opfylde. Med andre ord så måler vi vores succes i tilfredse kunder, og sådan vil det altid være, uanset om opgaven er stor eller lille. Vi sørger for at tilpasse vores arbejde til den enkelte kunde, og det er noget af det, der gør, at vores kunder vender tilbage gang på gang.

Vores forhold til kunderne er baseret på et ligeværdigt samarbejde, som kommer begge parter til gode. Vores kommunikation med kunderne bygger på en åbenhed omkring kvalitet såvel som økonomi. Det, tror vi på, giver det bedste forløb og det bedste resultat, som lever op til vores såvel som dine forventninger. Det er dit projekt, og derfor er det vigtigt for os at imødekomme kundens ønsker og kunne tilbyde kvalificeret vejledning fra start til slut. Vælger du os som dit malerfirma, så sørger vi for, at du også bliver hørt, og at du får et resultat, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Søger du en maler Odense, der kan påtage sig arbejdet med maling af facade, vægge eller gulve? Eller vil du høre mere om vores priser på spartling, tapetsering eller kabebehandling? Så kontakt os, og vi kommer ud til en snak og et uforpligtende tilbud på udførslen af lige præcis din opgave.


Bognæs Seniorboliger


Børnehuset Troldhøj


Danmarks Jernbanemuseum


DEAS


Domea


H.J. Hansen


Humac


HusCompagniet


if Forsikringsselskab


Møllehaven Plejecenter


Nordfyns Bank


Nordfyns Kommune


Odense Hjælpemiddeldepot, Odense Kommune


Odense Universitetshospital


Plejecenter Tårnparken


Syddanske Forskerparker


Total Ejendomsservice


Vindegade 54
Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.