Maling af vægge

Har du et ønske om at give nogle af rummene i dit hjem eller på kontoret en opfrisker, og vil du gerne have hjælp til det? Så kan du med fordel gøre brug af Næsby Malerfirma til maling af vægge. Vi består af et hold af fagfolk, der alle brænder for deres fag, og som besidder de nyeste kompetencer inden for området. Vi tilbyder malerservice for både private og erhverv, og vi sørger for at levere et tilfredsstillende resultat hver eneste gang.

For at sikre at vi leverer det bedste slutresultat med vores malerservice og skaber tilfredse kunder, sørger vi for:

  • At besøge vores kunde først: Her får vi muligheden for at tage bestik af projektet, tage en grundig snak med kunden om ønsker, forventninger og økonomiske rammer. Det er også her, vi kan give et uforpligtende tilbud på maling af vægge.
  • Løbende kommunikation og transparens i processen: For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge i processen, og at vi har en åben kommunikation. Det betyder, at vi tager afstand fra ”usynlige” udgifter, og at vi involverer vores kunde, hvis der sker eventuelle ændringer.
  • Et godt og hensynsfuldt arbejdsmiljø: Vi sætter en ære i at tage hensyn til kunde, medarbejder og miljø. Det betyder bl.a. efteruddannelser, så vores medarbejdere er godt klædt på, det betyder miljøvenlige produkter og korrekt bortskaffelse, og det betyder at vi tager hensyn til kundens behov og rådgiver løbende.

Kontakt os, hvis vi skal tage et kig ud til dig for et uforpligtende tilbud på maling af væg.

Mere farve på væggene?

Vægge behøver ikke altid at være hvide. Vi sørger for at tilrettelægge vores maling af vægge lige efter dine ønsker, hvad end du er til det minimalistiske, farverige, rolige eller spraglede. Ud over maling af de indvendige vægge kan vi også hjælpe med maling af den udvendige facade, og også her går vi op i at levere et flot og holdbart resultat.

Vælger du os til at varetage malerservice i dit private hjem eller til dit erhverv bliver du inddraget i processen. Vores dialog med dig indebærer både rådgivning og inspiration til, hvordan du kan forvandle din private bolig eller kontorerne i virksomheden med farver og mønstre. Hos Næsby Malerfirma har vi indgående erfaring med maling af vægge, og det gælder også betonvægge og pudsede vægge, og vi er derfor i stand til at levere et flot resultat uanset overfladen på væggen. Ved at overlade arbejdet til et professionelt malerfirma er du sikret et veludført resultat, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Vi går ind for at skabe personlighed i det konkrete projekt, og derfor er din inddragelse også vigtig, når vi udfører maling af vægge. Vi sørger for et resultat, som familien elsker at komme hjem til, eller som er med til at skabe et behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne på kontoret.

Hos Næsby Malerfirma ved vi, at der ikke er to maleropgaver, der er ens, og derfor sørger vi for at tilpasse vores malerservice til den enkelte kundes behov, og det gælder også, når vi udfører maling af vægge. Har din virksomhed allerede et bestemt design som I gerne vil have, vi følger, når vi maler væggene, så gør vi selvfølgelig også dette.

Vi tilbyder malerservice på hele Fyn

Hos Næsby malerfirma har vi den nyeste indgangsvinkel til malerarbejdet. Du kan derfor forvente at blive mødt af et hold af malere, med forståelse for tidens trends og tendenser. Vi arbejder primært med maleropgaver i Odense, men bor du et andet sted på Fyn, så hjælper vi dig også meget gerne med maling af vægge.

Udover maling af vægge kan vi også være behjælpelig med f.eks. fuldspartling af dine vægge for et flot grundlag og tapetsering for et ekstra personligt udtryk.

Skal vi male dine vægge?

Næsby Malerfirma er din lokale maler i Odense, og vi udfører mange opgaver med maling af vægge. Leder du efter et malerfirma du kan regne med og hvor resultatet altid er i top? Så tøv ikke med at kontakte os på 66 18 31 21 eller på naesby-maler@naesby-maler.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på maling af vægge i dit hjem eller i din virksomhed.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.