Maling af vægge

Har du et ønske om at give nogle af rummene i dit hjem, eller på kontoret, en opfrisker? Og vil du gerne have hjælp til det? Så er Næsby Malerfirma lige dem du leder efter til maling af vægge. Hos os er du sikret en række fagfolk, der brænder for deres fag og har de nyeste kompetencer.

Væggene indendørs behøver ikke altid at være hvide. Vi sørger for maling af vægge, lige efter dine ønsker. Desuden kan maling også mere end blot at opfriske dine vægge.

Vælger du os til at maling af vægge i dit hjem eller på kontoret, bliver du inddraget i processen. Vores dialog med dig indbærer både rådgivning og inspiration til, hvordan du kan forvandle din private bolig eller kontorerne i virksomheden, med farver og mønstre.

Vi går ind for at skabe personlighed i det konkrete projekt og derfor er din inddragelse også vigtig. Vi sørger for et resultat som familien elsker at komme hjem til, og medarbejderne på kontorerne synes giver liv og energi.

Har din virksomhed allerede et bestemt design som i gerne vil have vi følger, når vi maler væggene, så gør vi selvfølgelig også dette.

 

Vi tilbyder maling af vægge på Fyn

Hos Næsby malerfirma har vi den nyeste indgangsvinkel til malerarbejdet. Du kan derfor forvente at blive mødt af et hold af malere, med forståelse for tidens trends og tendenser. Vi arbejder primært med maleropgaver i Odense, men bor du et andet sted på Fyn, så hjælper vi dig også meget gerne med dit projekt.

Udover maling af vægge, kan vi også være behjælpelig med f.eks. fuldspartling, tapetsering og kabebehandling.

 

Brug for hjælp til maling af vægge?

Næsby Malerfirma er din lokale maler i Odense, og vi udfører mange opgaver med maling af vægge. Leder du efter et malerfirma du kan regne med og hvor resultatet altid er i top? Så tøv ikke med at kontakte os på 66 18 31 21 eller på naesby-maler@naesby-maler.dk