Maling af vægge

Maling af dine rum indendørs behøver ikke altid være hvide. Desuden kan maling også langt mere end blot at opfriske dine vægge.

Vores dialog med dig indebærer både rådgivning og inspiration til, hvordan du kan forvandle din private bolig eller kontorer i virksomheden med farver og mønstre. Sammen med os kan vi skabe personlighed i det konkrete projekt, og noget som enten familien elsker at komme hjem til, eller medarbejderne på kontorerne synes, skaber liv og energi.

Har dit firma allerede et bestemt design, vil vi følge det, når vi går i gang med at male væggene hos jer.

Kundetilfredshed er vigtigt

Hos Næsby Malerfirma går vi efter at samarbejdet os og kunden – dig – er uformelt, og at du ved, vi lytter til dig. Det er dit projekt, og du skal selvfølgelig være med i de beslutninger, der skal tages. En gang i mellem ændrer ting sig undervejs og dermed også økonomien. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg hos os, og derfor er vi også medlem af Danske Malermestre, således deres garantiordning er til din fordel.

Din tilfredshed er vores succes!

Vi leverer kvalitet

Ved maling af vægge får du alle vores erfaringer som fagmænd med i købet. Vi har to uddannede malermestre, som sikrer at kvaliteten altid er i top. Det er Næsby Malerfirmas fremtidsvision hele tiden at efteruddanne vores medarbejdere, samt udvikle kundesamarbejdet så det bliver informativt og en god oplevelse for dig som kunde. Kort sagt: du er i gode hænder hos os!

Kontakt og geografi

Næsby Malerfirma er din lokaler maler i Odense, og her udfører vi mange opgaver med maling af vægge. Bor du uden for Odense, på Fyn, kommer vi gerne for at rådgive eller give et tilbud på din opgave. Alt du skal gøre, er at ringe på tlf. 66 18 31 21 eller sende en mail til os på naesby-maler@naesby-maler.dk, og så skal du også huske at en dialog med os altid er uforpligtende.