Maling af vægge i Odense og på hele Fyn

Har du et ønske om at give nogle af rummene i dit hjem eller på kontoret en opfrisker, og vil du gerne have hjælp til det? Så kan du med fordel gøre brug af Næsby Malerfirma til maling af vægge. Vi består af et hold af professionelle malere, der alle brænder for deres fag, og som besidder de nyeste kompetencer inden for maler-området. Vi tilbyder maling af vægge og lofter samt malerservice for private og erhverv, og vi sørger for at levere et fremragende resultat hver eneste gang.

For at sikre at vi leverer det bedste resultat med maling af vægge og lofter og skabe tilfredse kunder, sørger vi altid for:

 • At besøge dig først – her får vi mulighed for at tage bestik af projektet, tage en grundig snak med dig om ønsker, forventninger og økonomiske rammer. Det er også her, vi kan give et uforpligtende tilbud på maling af vægge og lofter
 • Løbende kommunikation og transparens i processen med maling af væg – vi prioriterer at du føler dig tryg, og at kommunikationen er åbent og god. Det betyder, at vi tager afstand fra ”usynlige” udgifter, og hvis der sker eventuelle ændringer kontakter vi dig med det samme
 • Et godt og hensynsfuldt arbejdsmiljø – vi prioriterer hensynstagen til dig, vores malere og miljøet, hvilket betyder at:
  • vi sørger for efteruddannelser til vores professionelle malere, så de altid er godt klædt på
  • vi benytter miljøvenlige produkter og bortskaffer dem korrekt
  • vi tager hensyn til dit hjem og dine behov og rådgiver løbende omkring projektet

Kontakt os

Kontakt os, hvis vi skal tage et kig ud til dig for et uforpligtende tilbud på maling af væg.

maling af vægge

 

Malerservice giver mere farve på væggene

Vægge behøver ikke altid at være hvide. Vi sørger for at tilrettelægge vores malerservice og maling af vægge lige efter dine ønsker, hvad end du er til det minimalistiske, farverige, rolige eller spraglede. Ud over malerservice til de indvendige vægge kan vi også hjælpe med maling af facade udvendigt, og også her går vi op i at levere et flot og holdbart resultat.

Vælger du os til at varetage malerservice i Odense eller på Fyn bliver du inddraget i processen hele vejen. Vores gennemsigtige dialog med dig indebærer både rådgivning til maling af vægge og inspiration til, hvordan du kan forvandle din private bolig eller kontorerne i virksomheden med farver og mønstre. Hos Næsby Malerfirma har vi professionel erfaring med maling af vægge i Odense og på Fyn, og det gælder også betonvægge, pudsede vægge og trævægge. Vi er derfor i stand til at levere et perfekt resultat uanset overfladen på væggen. Ved at overlade malerarbejdet til et professionelt malerfirma er du sikret et veludført resultat, som du kan glæde dig over i mange år frem, og du slipper for besværet ved selv at stå for maling af vægge og lofter.

Vores malerservice går ind og skaber personlighed i det konkrete projekt, og derfor er din inddragelse også vigtig, når vi udfører maling af vægge of lofter. Vi sørger for et resultat, som familien elsker at komme hjem til, eller som er med til at skabe et behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne på kontoret.

Hos Næsby Malerfirma ved vi, at ikke to maleropgaver er ens, og derfor sørger vi for at tilpasse vores malerservice til den enkeltes behov til maling af vægge, og det gælder også, når vi udfører malerservice. Har din virksomhed allerede et bestemt design som I gerne vil have, vi følger, når vi maler væggene, så gør vi selvfølgelig også dette.

Vi tilbyder maling af vægge i Odense og på Fyn

Hos Næsby malerfirma har vi den nyeste indgangsvinkel til malerarbejdet. Du kan derfor forvente at blive mødt af et hold af malere, med forståelse for tidens trends og tendenser. Vi arbejder primært med maleropgaver i Odense, men bor du et andet sted på Fyn, så hjælper vi dig også meget gerne med maling af vægge.

Udover maling af vægge kan vi også være behjælpelig med f.eks. fuldspartling af dine vægge for et flot grundlag og tapetsering for et ekstra personligt udtryk.

Skal vi male dine vægge eller lofter?

Næsby Malerfirma er din lokale maler i Odense, og vi udfører mange opgaver med maling af vægge. Leder du efter et malerfirma du kan regne med og hvor resultatet altid er i top? Så tøv ikke med at kontakte os på 66 18 31 21 eller på naesby-maler@naesby-maler.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på maling af vægge i dit hjem eller i din virksomhed.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

  Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.