KABE spartling af professionelle malere

Hos Næsby Malerfirma er det vigtigt for os at kunne udføre en bred vifte af opgaver inden for malerfaget og vi holder os gerne opdateret på de seneste nye tendenser inden for faget, så vi altid kan hjælpe vores kunder med alle typer af maleropgaver. KABE vægge er de seneste år blevet utroligt populært, og det er en tendens, der er kommet for at blive. Hos os kan du naturligvis også få lavet en KABE spartling af dine vægge.

KABE spartel bruges i flere og flere hjem til at lave en KABE væg som har et råt look, der i høj grad minder om beton. KABE skal påføres ad flere omgange og herefter imprægneres med en forsegler, som er med til at gøre KABE overfladen ekstra slidstærk. En KABE væg benyttes derfor ofte de steder i hjemmet, hvor væggene skal kunne modstå lidt af hvert såsom i køkkenet og i entreen. Vil du også have en KABE væg i dit hjem, der giver et nyt og levende udtryk? Så kan Næsby Malerfirma hjælpe. Vi er professionelle malere og er specialister i KABE spartel som bruges til at lave din KABE væg. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et flot og holdbart resultat med KABE spartel. Vi tilbyder også fuldspartling for en jævn væg.

 

Professionel udførelse af KABE væg

KABE spartling er ikke en nem opgave, og det kræver en vis erfaring med spartling, for at der opnås et ensartet resultat. Ønsker du en KABE væg i dit hjem, så anbefaler vi dig derfor at overlade det til en professionel maler. Hos Næsby Malerfirma har vi specialuddannede malere, som har arbejdet med spartling af KABE i mange år. Lader du os stå for din KABE væg, er du derfor sikret et professionelt og holdbart resultat, og vi går ikke hjem før du er tilfreds.

Hos Næsby Malerfirma har vi en kompromisløs indstilling til kvalitet, og vi stiller derfor høje krav til vores malere om udelukkende at levere topprofessionelt KABE spartling. Kommunikation er et andet vigtigt fokusområde for os, og vi lægger derfor også stor vægt på grundig og seriøs rådgivning forud for, at vi går i gang med at lave KABE væg. Uanset om der er tale om entreprise- eller serviceopgaver, og om opgaven skal udføres for en privat kunde eller en større virksomhed, så er grundig rådgivning og høj kvalitet i arbejdet to helt centrale fokuspunkter for os. Lader du os stå for din KABE væg, så er du sikker på at få veludført arbejde til tiden, hvor du bliver taget med på råd gennem hele processen.

 

Næsby Malerfirma hjælper med KABE spartling på Fyn

Søger du et kvalitetsbevidst malerfirma på Fyn med høje krav til professionelle resultater, så er Næsby Malerfirma et sikkert valg. Med base i Odense har vi mulighed for at dække hele Fyn, og vi hjælper hellere end gerne med KABE spartel til din KABE væg såvel som andre maleropgaver, du måtte have brug for. Om opgaven er stor eller lille, så er du i trygge hænder hos os.

Ønsker du at se, hvordan en KABE væg ser ud, så er du velkommen til at kontakte os, så viser vi gerne eksempler på tidligere opgaver med KABE spartling. Vi kan fanges på 66 18 31 21. Her har du også mulighed for at få et uforpligtende tilbud, ligesom vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, hvad end det drejer sig om KABE væg eller andre af vores ydelser, såsom tapetsering, maling af vægge eller noget helt andet.

Bliv kontaktet og få et gratis tilbud

    Vi ringer dig op, så snart vi har muligheden for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 66 18 31 21 for et gratis tilbud.